Stadsspellen in Alkmaar – teambuilding tijdens een unieke citygame!

Op zoek naar uitdagende stadsspellen in Alkmaar? Ontdek de bekende en minder bekende plekjes en wetenswaardigheden van Alkmaar tijdens een gps citygame vol teambuilding en competitie. Vele thema’s als sabotage, moord, treasure hunt, misdaad, escape en meer zijn verwerkt in de verschillende stadsspellen. Spannende en uitdagende GPS ontdekkingstochten dwars door ons mooie Kaasstad.

Onze stadsspellen zijn gebaseerd op speurtochten met GPS en tablet. De teams krijgen via tablet en door speurwerk vragen en opdrachten die aansluiten bij het gekozen thema. Het is bij ons ook mogelijk om een stadsspel in Alkmaar volledig op maat voor uw gezelschap te ontwikkelen.

Al onze stadsspellen worden begeleid door professionele en enthousiaste spelleiders en tevens kenners van de stad. Geïnteresseerd? Bel: 072 – 532 38 12 of vraag informatie aan via ons contactformulier.

Pubquiz in Alkmaar

De pubquiz in Alkmaar, het bedrijfsuitje met hilarische quizvragen en absurdistische opdrachten. Desgewenst op maat. Borrelt en speelt u mee?