Canal Escape Game – Escape Room op de grachten van Alkmaar

Prijs vanaf € 39,50 p.p. excl. BTW

Alkmaar heeft prachtige grachten en bruggen. Mooi om te zien, maar het gevaar om hopeloos verdwaald te raken ligt altijd op de loer… Vandaag wordt er niet rustig gedobberd, maar is het uw taak om samen met uw team te ontsnappen uit het web van de Alkmaarse grachten. Durft u deze uitdaging aan te gaan? Vraag dan nu vrijblijvende informatie of een optie aan over de Canal Escape Game – het leukste grachtenspel van Alkmaar! The Alkmaar Canal Escape begint NU!

Hoe werkt de Canal Escape Room in Alkmaar?

Bij de plenaire introductie worden de teams door onze spelbegeleiding bekend gemaakt en voor u het weet, bevindt u zich in een sloep met uw team. Alleen uitgerust met een smartphone met ‘Canal Escape App’, plattegrond en spelmaterialen trotseert u de Alkmaarse wateren.  U ontkomt er niet aan want binnen no-time bent u al verdwaald, hopeloos verdwaald… Nu is zaak om uw hoofd koel te houden en samen met uw team orde op zaken te stellen. Hoe gaan wij ontsnappen? Nou…

Allereerst door de speltelefoon goed in de gaten te houden en de aanwijzingen op te volgen. Door middel van het oplossen van raadsels, het verzamelen van puzzelstukken en door het leggen van de juiste verbindingen lukt het misschien uw team wel om de andere teams te snel af te zijn en als eerste te ontsnappen aan het Alkmaarse waterdoolhof! De speciaal ontwikkelde Canal Escape App triggert allerlei soorten opdrachten via GPS-locaties. Aan elk team de taak om de punten te lokaliseren op de kaart en de juiste aanwijzing te verzamelen, op de juiste plek. Misschien ligt het slotstuk wel onder de volgende kleine brug? Alles kan een aanwijzing zijn!

Een uniek vaar-spel in Alkmaar: geen puzzeltochtje met standaard vragenlijstjes, maar zélf varen met milieuvriendelijke, elektrische sloepen dwars door Alkmaar. De vaarroute wordt door uw teams zelf bepaald, want uw team bestuurt zelf de sloep!

Bent u in gedachten al op zoek naar de uitgang van de gracht? Neem dan nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

In een nabij gelegen gezellige horecalocatie, waar een verfrissend drankje klaar staat (misschien een Muider schippertje?), komen alle teams samen voor de prijsuitreiking.

The Alkmaar Canal Escape is inclusief:

3,5 uur ontspanning, concentratie, teambuilding, plezier en de mogelijkheden uw teamgenoten nog beter te leren kennen. Daarnaast bieden we u het volgende:

  • Een verantwoord groepsuitje, de fluisterboten en sloepen zijn namelijk geluidloos, elektrisch en milieuvriendelijk
  • Een elektrische fluisterboot/sloep per team
  • Eén tablet, App en andere spelmaterialen per team
  • Professionele spelbegeleid(st)er
  • Drankje en snack voor onderweg
  • 1 consumptie per persoon (bier, fris, wijn)
  • Originele prijs voor het winnende team
  • Teambuilding en fun op het water

Is dit groepsuitje te combineren met andere activiteiten?

Na het spel is het leuk om met elkaar nog even te borrelen of wellicht lekker te gaan eten. Alkmaar bruist en wij kennen de mogelijkheden, dus we informeren u graag. Zo kunnen we het spel uitbreiden met een gezellige borrel en/of een lekker diner. We vertellen u graag meer!

Voor de groepen die de Amsterdamse grachten al kennen, of de Amsterdamse groepen, is deze spannende Escape Room game ook te boeken in bijvoorbeeld Utrecht en Amsterdam.


Pers.Prijs
> 50€ 39,50 p.p. excl. BTW
30 - 49€ 43,50 p.p. excl. BTW
20 - 29€ 47,50 p.p. excl. BTW