Digital Pubquiz in Alkmaar

Prijs vanaf € 21,50 p.p. excl. BTW

De pubquiz van Uitjesbureau is beslist de meest verrassende en vernieuwende pubquiz die u ooit heeft gezien. Dit is quizzen anno 2019, bent u er klaar voor? Maakt u zich geen zorgen als de hippe nieuwe technieken van deze tijd nog onwennig zijn. Uw onuitputtelijke kennis van muziek, politiek, sport, muziek en geschiedenis komt nog steeds uitstekend van pas bij de vragen en opdrachten die u voor uw kiezen krijgt… De teamtablet is bij deze innovatieve pubquiz nodig om de juiste antwoorden door te sturen. Alleen op die manier is het mogelijk om er met de winst vandoor te gaan!

Hoe verloopt de Pubquiz in Alkmaar?

Wij verwelkomen de groep in een karakteristiek Alkmaars restaurant of café. De opgezette teamtafels en tablets liggen al klaar wat het doel van de avond al snel duidelijk maakt. Welk team heeft de benodigde kennis en samenwerking skills in huis om de Pubquiz Bokaal mee naar huis te nemen? Deze innovatieve pubquiz bevat nog steeds de wel bekende pubquiz thema’s. Vragen en opdrachten met allerhande onderwerpen zoals sport, aardrijkskunde, muziek, films, en nog meer komen voorbij. Echter, langzaam maar zeker worden de vragen moeilijker… U zult merken dat er hulpmiddelen nodig zijn om tot de juiste antwoorden te komen. De tijd loopt. In deze digital pubquiz komt het aan op kennis, maar zeker ook op snelheid en teamcommunicatie.

Optioneel: uw vragen en opdrachten tijdens de Pubquiz

Wij beschikken zelf over de software en datasets om u een onverwachte en hilarische Pubquiz te verzorgen. Onze software kan werken met allerlei formaten computerbestanden. Daarom kunnen wij na overleg en op uw verzoek de vragen en opdrachten ook programmeren rondom uw bedrijf, thema, jubileum of andere bijzondere gelegenheid waarvoor u dit bedrijfsfeest laat organiseren. Ook is een themaquiz mogelijk zoals een 90’s-Quiz, een Culinaire Quiz of een Muziekquiz!

Heeft u ook wel eens zin om uw normaal gesproken nutteloze kennis nuttig te maken? Boek dan de AR Pubquiz en neem contact op voor meer informatie!

Wat heeft de Pubquiz te bieden?

Naast een hilarische avond, onverwachte quizvragen en opdrachten en een bedrijfsuitje dat het onderlinge vertrouwen versterkt is de Pubquiz inclusief:

  • Gebruik van een typisch Alkmaarse locatie
  • Enthousiaste en professionele pubquiz presentator
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Teamtablet waarin vragen/opdrachten beantwoord moeten worden
  • Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
  • Een donatie van € 25,- aan een goed doel. (Het winnende team kiest zelf een goed doel.)

Speelt u liever het ‘Pubquiz lunchspel’ of het ‘Pubquiz dinerspel’?

Wij bieden ook de mogelijkheid om de Pubquiz in Alkmaar om te vormen tot bedrijfsuitje met lunch of diner. Benieuwd naar een voorproefje van het Pubquiz Dinerspel? Bekijk de trailer!

Als u contact met ons opneemt bespreken we graag de mogelijkheden om de Pubquiz als lunchspel of dinerspel te boeken.

Kun je de Pubquiz combineren met andere activiteiten of ergens anders spelen?

Na het spel is het leuk om met elkaar nog even te borrelen of wellicht lekker te gaan eten. Alkmaar bruist en wij kennen de mogelijkheden, dus we informeren u graag. Zo kunnen we het spel uitbreiden met een gezellige borrel en/of een lekker diner. We vertellen u graag meer.

De Pubquiz is ook een perfect bedrijfsuitje in RotterdamDen Haag, Utrecht en Den Bosch. Dit biedt de mogelijkheid uw eigen themaquiz te organiseren als u een bedrijf met meerdere vestigingen heeft.


Pers.Prijs
> 50€ 21.50 p.p. excl BTW
30 - 49€ 24.50 p.p. excl BTW
15 - 29€ 29.50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.