Maffia XXL – Het Maffia Misdaadspel

Prijs vanaf € 29,50 p.p. excl. BTW

U mag het hardop zeggen: “I’m gonna make you an offer you can’t refuse”! Het maffia XXL spel brengt u in een ondergrondse wereld van omkoping en wantrouwen. Omkoping, drugs, sex en gokken is voor velen een “ver van mijn bed show”. Vandaag de kans om de sfeer op te snuiven… Weerstaat u de verleiding en de valse uitlokkingen van uw collega’s?

Het leven van de maffia is er een van stress en spanning. Het avontuur lokt en de zoektocht naar de mazen in de wet zijn zeer aantrekkelijk. U hakt de knoop door? U gaat ervoor en gaat het avontuur aan?! Of blijft u liever toch achter de geraniums zitten?

Hoe speelt u Maffia XXL?

Eigenlijk wilt u niets met deze duistere praktijken te maken hebben maar u belandt er vandaag toch ongewild in. Maar nog erger: u geniet er met volle teugen van! U komt op plekken in de stad die velen nog niet kennen of niet durfden te komen en u ontmoet bizarre types die u hierna niet vaak meer zult en wilt treffen. Illegale praktijken, wraak en wantrouwen moeten omgebogen worden in winst, samenwerking en onderling vertrouwen. Maar probeer dat maar eens met collega’s die met knikkende knietjes een donkere, nauwe steeg in moeten lopen.

Vindt uit waar de witte bolletjes… te koop zijn (de bakker misschien?) Of een bewoner te vinden die sterk doet denken aan Don Vito en deze ook nog eens, als foute Italiaan, op de foto te zetten met uw groep! Of denkt u met uw groep makkelijker geld te verdienen door valsemunterij om te buigen in echt geld…? Mooie uitdagingen waarbij woorden als ‘gewiekst’ en ‘doortrapt’ goed tot hun recht komen. Is uw groep “koelbloedig”, of eindigt uw familie koel en bloedig onder de grond? Bent u Cosa Nostra waardig? U mag het bewijzen bij dit zeer interactieve originele teambuilding spel. Uiteindelijk zal de winnende groep uitbundig beloond worden!

De verliezers? Die vinden waarschijnlijk een paardenhoofd in hun bed..! Gehinnik van de winnaars kan daarna natuurlijk niet uitblijven!!

Het is natuurlijk mogelijk om deze gezellige middag in Alkmaar te combineren met een heerlijke lunch of diner in één van de restaurantjes waarmee AlkmaarseUitjes.nl samenwerkt! Vraagt u gerust eens naar de mogelijkheden!

Maffia XXL – Het Maffia Misdaadspel is inclusief:

  • Kwalitatief hoogwaardige spelmaterialen
  • Professionele begeleiding
  • Prijs voor het winnende team
  • Prijsuitreiking
  • Eén consumptie per persoon
  • Versnapering voor onderweg

Pers.Prijs
> 50€ 29.50 p.p. excl BTW
30 - 49€ 32.50 p.p. excl BTW
15 - 29€ 34.50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.