La Casa de Papel – Dinero | VR Escape Dinerspel (NIEUW)

Prijs vanaf € 52,50 p.p. excl. BTW

O bella ciao, bella ciao, bella ciao, ciao, ciao!

Wie kent de hitserie La Casa de Papel nou niet?! Acht dieven sluiten zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke Munt van Spanje terwijl crimineel meesterbrein El Profesor de politie manipuleert om zijn plan uit te voeren.

Word jij de nieuw Tokio tijdens dit spannende VR escape dinerspel in Alkmaar?

Speel nu deze spannende en uitdagende VR Dinergame La Casa de Papel | Dinero, als Helskinki, Nairobi, Denver of Tokio? Dit is uw kans om al uw skills in de strijd te gooien en samen met een schitterend plan te komen om de Rijksmunt van Alkmaar te beroven!

Zijn jullie voorbereid genoeg en beschikken jullie over voldoende teamspirit, creativiteit en snelheid? El Profesor daagt jullie uit met opdrachten in virtual reality, zodat jullie samen het perfecte team vormen om de kluis te openen en het geld te stelen.

Hoe werkt het VR Escape Dinerspel?

Met een VR bril die rouleert en attributen / spelmateriaal uitgerust, gaan jullie samen alle uitdagende raadsels op lossen. In de virtuele wereld vindt en ziet u hints, die nodig en essentieel zijn voor de opdrachten aan de teamtafel in de ‘normale’ wereld. Overleg en samenspel zijn fundamenteel voor een goed teamresultaat en misschien wel de overwinning.

We adviseren het 90 minuten durende escape spel te spelen voorafgaand aan het diner. Genoeg tijd dus om na de strijdbare teamgame aan tafel onder het genot van een drankje en driegangendiner de gekozen tactiek te delen met uw collega’s.

La Casa de Papel Dinerspel in Alkmaar is inclusief:

– Professionele entertainer
– Spelmaterialen + VR bril per team
– Driegangendiner in horeca-locatie te Alkmaar
– Prijsuitreiking met prijs voor winnende team
– Teambuilding
– 90 minuten pure speeltijd

Pers.Prijs
> 50€ 52,50 p.p. excl. BTW
30 - 49€ 54,50 p.p. excl. BTW
18 - 29€ 57,50 p.p. excl. BTW

VR escape game ook mogelijk zonder diner!

La Casa de Papel | Dinero is een teamspel dat ook ingezet kan worden zonder diner. Dus tijdens of voorafgaand aan een borrel of lunch, als social meeting breaker en op eigen locatie / kantoor! Zie hieronder de prijzen voor alleen de game, uiteraard met onze professionele begeleiding.


Pers.Prijs
> 30€ 24,50 p.p. excl. BTW
18 - 29€ 27,50 p.p. excl. BTW