Escape Dinner Room | dinerspel in Alkmaar

Prijs vanaf € 49,50 p.p. excl. BTW

Escape dinner room is het enige bedrijfsuitje waarbij we u aanbevelen zo snel mogelijk te ontsnappen van uw heerlijke driegangendiner. Tijdens het eten doen we tegelijk spelenderwijs aan teambuilding. Welke collega heeft de meeste triviantkennis, wie puzzelt er het beste en welke manager blijkt een echte leider tijdens de ontsnapping? Dit alles gaat u ondervinden terwijl u van een heerlijk driegangendiner geniet in een van de karakteristieke restaurantjes van Alkmaar. Heeft u nu al zin aan tafel te gaan met de gedachte zo snel mogelijk weer te ontsnappen? Neem dan nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en schuif aan!

Benieuwd naar een sfeerimpressie? Bekijk dan onze trailer!

Wat kunt u tijdens de escape dinner room verwachten?

We ontvangen u in een van de vele gezellige Alkmaarse restaurantjes. Nadat u een verfrissend drankje geserveerd heeft gekregen is het tijd om aan uw ontsnapping te denken. Nog voor het voorgerecht worden de eerste opgaven geserveerd. Onder leiding van onze spelleiders gaat u vervolgens tussen de gangen door aan de slag. Uw tafelgenoten vormen het team waarmee u codes en clues gaat kraken en opdrachten uitvoert.

Als de sfeer wat losser  is en de hersenen beginnen te kraken, leiden we u even af met een voorgerecht dat zeker uw aandacht waard is. Vervolgens leidt de spelleider u verder naar de ontsnapping, maar maak niet de fout hem te veel te vertrouwen. Hij heeft namelijk de opdracht om de teams op gezette tijden op het verkeerde been te zetten. Welke teamgenoot heeft door wanneer de hulp alleen van de regen naar de drup leidt?

Uiteraard wordt het diner uit de escape dinner room niet vergeten. U zult merken dat ontsnappen erg tijdrovend is als het hoofdgerecht sneller dan gedacht geserveerd wordt. Escapen kost energie, dus het is belangrijk dat u goed eet. We maken bij het diner dan ook even ruimte voor een goed gesprek of hilarische anekdotes.

De spelleider let scherp op of de gedachten aan de escape niet te veel vervagen en zet u direct weer op het spoor. Er is vast een team dat al dicht bij ontsnappen is. Mocht dat nu al gebeuren dan stellen we de winnaars gerust. Ook na de escape kunt u nog genieten van een heerlijk dessert. Ervaring leert dat dit het winnende team net wat zoeter smaakt dan de teams, die nog niet ontsnapt zijn.

Als alle teams ontsnapt zijn en het winnende team nog even in het zonnetje gezet is, heeft u vast weer tal van anekdotes om tijdens een volgend bedrijfsuitje te vertellen.

Kunt u puzzelen en lachen, spelleiders ontmaskeren en eten, ontsnappen en genieten tegelijk? Informeer dan naar dit bedrijfsuitje en schuif aan!

Wat heeft het bedrijfsuitje ‘Escape Dinner Room’ u te bieden?

Naast veel spelplezier, heerlijk eten, teamgeest een een sportieve competitie is dit bedrijfsuitje inclusief:

  • Professionele entertainer
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Zaalhuur
  • Driegangendiner
  • Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
  • Een donatie van € 25,- aan een goed doel. (Het winnende team kiest zelf een goede doel.)

Speelt u liever een ‘Escape lunch Room’ in Alkmaar?

Wij bieden ook de mogelijkheid om de Escape Dinner Room om te bouwen tot bedrijfsuitje met lunch. Als u contact met ons opneemt bespreken we graag de mogelijkheden om deze Escape als lunchspel te boeken.


Pers.Prijs
> 50€ 49.50 p.p. excl BTW
30 - 49€ 54.50 p.p. excl BTW
15 - 29€ 59.50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.