Cycling Dinner in Alkmaar

Prijs vanaf € 72,50 p.p. excl. BTW

Wat is Hollandser dan op de fiets lekker door Alkmaar te rijden? En nog mooier: te rijden van het ene leuke restaurantje in het Oudorp naar het bijzondere eettentje aan de Kaasmarkt te gaan? Dat kan dan niet per voet, ook niet per auto, maar wel heerlijk op de fiets. We verzamelen op een centraal punt en gaan dan met uw stalen ros op weg naar het voorgerecht.

Met de wind in de rug uitblazen van het voorgerecht en onderweg een groot verlangen naar het hoofdgerecht. En ondertussen alle tijd om gezellig weer even bij te praten met uw collega’s! Natuurlijk kiezen we de meest unieke en bijzondere route om te komen naar de drie verschillende restaurants. Maar wees gerust, we letten op de kilometers!

De gids vertelt u onderweg ook graag vele bijzondere weetjes over gebouwen of pleinen die u onderweg aandoet. Dat is dan toch maar weer mooi meegenomen! Dit Cycling Dinner kan natuurlijk ook gedaan worden met andere vervoersmiddelen zoals de solex, segway, tuktuk of tandem.

Ook kunt u zelfs gezelschap in teams verdelen, die al puzzelend het volgende restaurant moeten proberen te vinden. Te laat bij het restaurant? Het staat nog steeds warm op u te wachten hoor!

Het Cycling Dinner in Alkmaar is inclusief:

  • Professionele begeleiding
  • Fietshuur
  • Driegangendiner
  • Drie verschillende restaurants
  • Fietsroute (eventueel op maat)

Let op:

Indien dit arrangement tot later dan 21:30 uur duurt, zal er een meerprijs van € 50,- per uur worden berekend voor het ophalen van de fietsen door het verhuurbedrijf.

Op maat!

Met een tablet in plaats van met een gids tussen de gangen door de stad verkennen? Een leuke teamuitdaging, dat is wat u te wachten staat. Helemaal als blijkt dat u voor deze Cycling Citytour met een Tablet het mooie centrum wordt ingestuurd. Uw team van 6 personen wordt uitgerust met een tandem en een Tablet met de speciaal ontwikkelde App. Na een duidelijke uitleg is er nog maar 1 opdracht: Hoe gaat uw team alle opdrachten volbrengen en punten verdienen. Hiervoor zijn vele middelen geoorloofd.

Al snel blijkt dat de opdrachten niet alleen maar te maken hebben met de geheimen van de stad, maar ook met uw collega’s en uw bedrijf! Door zelf vragen en opdrachten aan te leveren, maken wij deze zinderende game binnen een handomdraai helemaal op maat.

Op de meest onverwachte momenten duiken er andere teams op en gaat u de strijd aan dwars door de binnenstad. De Cycling Dinner game op maat is een arrangement vol proeven, ervaren, elkaar beter leren kennen en bovenal genieten!


Pers.Prijs
> 50€ 72,50 p.p. excl. BTW
20 - 49€ 75,50 p.p. excl. BTW