Alkmaar Anders

Prijs op aanvraag

Een bedrijfsuitje organiseren blijft lastig! Helemaal voor grote groepen. Het programma moet passen bij uw organisatie, maar natuurlijk ook bij de verschillende medewerkers. Met elkaar door Alkmaar is de geslaagde oplossing. Het programma waar iedere werknemer zijn/haar eigen keuze maakt!

Er kan o.a. gekozen worden uit de volgende activiteiten:

1. Steptocht door het centrum. Gewapend met step verovert u de kaasstad die ruim 750 jaar bestaat. Terwijl u zich met het hele team een weg baant langs diverse bekende monumenten en bezienswaardigheden wordt uw tactisch inzicht en uithoudingsvermogen getest middels verrassende vragen en opdrachten. Zo rollen we over de kaasmarkt, langs grachten, hofjes en de molen van Piet.

2. Alkmaar vanaf het water! Trotseer de grachten van Alkmaar in een kano of fluisterboot en puzzel u door de grachten.

3. Bezoek het AZ-stadion. Tijdens de rondleiding krijgt u de ins en outs over de geschiedenis van AZ gepresenteerd. Dichterbij de grasmat bent u nog nooit geweest. Met de enthousiaste gids bezoekt u met de groep alle ruimtes van A tot Z.

4. Ontdekkingsreis door Alkmaar. In kleine teams gaat u op ontdekkingsreis door de kaasstad. Aan de hand van een routebeschrijving moet u uw weg vinden en opdrachten uitvoeren. Welk team beantwoordt onderweg de meeste vragen goed en zal gehuldigd worden als “Kaaskop van de dag”?

5. Borrel-rondvaart. U stapt aan boord van uw eigen borrelboot. Absoluut de leukste manier om door en om de stad te varen. Aan boord kunt u onbeperkt de drankjes uit de Hollandse bar (o.a. bier, wijn en fris) nuttigen. Ook staan diverse overheerlijke hapjes voor u klaar, terwijl u geniet van het uitzicht en de sfeer aan boord.

Alkmaar Anders is inclusief:

  • Professionele begeleiding
  • Spelmaterialen

* De prijs is afhankelijk van de door u gekozen activiteiten.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.