AlkmaarseUitjes.nl | Hét evenementenbureau in Alkmaar | Uitjesbureau

Hét evenementenbureau in Alkmaar | Uitjesbureau

AlkmaarseUitjes.nl is onderdeel van Uitjesbureau. Een (inter)nationaal evenementenbureau met twee regiokantoren in Nederland en we organiseren rond de 1300 groepsuitjes per jaar in Nederland en België. Van een stadsspel met 15 personen in Alkmaar tot een compleet weekend op Ameland met 1000 man. Wij zijn thuis in iedere regio. Met ruim 14 eventmanagers organiseren we deze bedrijfsuitjes vanuit de regiokantoren te Amsterdam en Rotterdam.

Uitjesbureau heeft zich in de afgelopen 20 jaar gespecialiseerd in het opzetten, organiseren en ontdekken van exclusieve bedrijfsuitjes in de grote steden van Nederland en juist ook in de regio. Als evenementenbureau in Alkmaar streven we tijdens onze missie naar het voortdurend blijven ontdekken van prachtige en originele locaties voor originele bedrijfsuitjes en teambuilding! Onze opdrachtgevers beoordelen ons niets voor niets als hét evenementenbureau in Alkmaar, waar innovatie en ruime kennis van de stad de meest leidende kernbegrippen zijn.

Andere belangrijke kernbegrippen bij het realiseren van onze missie zijn originaliteit en kwaliteit, alsmede professionele service en dienstverlening voor bedrijven, overheid en particulieren.

Heeft u ondersteuning nodig bij het samenstellen van uw bedrijfsuitje in Alkmaar of ander evenement in Alkmaar, dan adviseren wij u graag in een vrijblijvend intakegesprek per telefoon, op één van onze kantoren of bij u op locatie. Naast onze kennis van de regio’s, gediplomeerde gidsen/entertainers en jarenlange samenwerking met andere lokale bedrijven, staan wij u graag terzijde in de organisatie van uw ideale uitje. We ontwikkelen, geheel vrijblijvend, een op maat gesneden voorstel inclusief een concept, een globale planning / tijdschema en een kostenbegroting. Na uw goedkeuring worden, samen met u, de puntjes op de i gezet.

Uw Uitje, Onze Organisatie, Ons Vak!’’

Vacatures

Ga naar de vacaturepagina om alle openstaande vacatures te bekijken

De geschiedenis van Uitjesbureau

Uitjesbureau is onderdeel van PromoPodium B.V. een evenementenbureau dat klein begonnen is en nu een nationale speler is in de evenementenbranche!

PromoPodium is in 1996 onder de naam PromoMusic opgericht door Erik van Wilsum. Het bedrijf werd gevestigd in Amsterdam. In de beginjaren werden op de website PromoPodium.nl vooral entertainment-acts, workshops, uitjes en activiteiten voor particulieren en bedrijven georganiseerd. Vanaf 2000 werd samen met Jur Elders meer ingezet op bedrijfsevenementen en groeps- en bedrijfsuitjes in de Randstad. Door de aantrekkingskracht van de stad Amsterdam kwam in 2002 de website AmsterdamseUitjes.nl online. Het succes van deze stedensite zorgde voor de nodige inzicht en groei naar respectievelijk Utrecht (UtrechtseUitjes.nl), Den Bosch (BosscheUitjes.nl), Haarlem (HaarlemseUitjes.nl) en Alkmaar (AlkmaarseUitjes.nl).

Ondertussen waren we door groei ook klaar voor de grote stap naar een kantoor in Utrecht. Kantoren in Den Bosch, Rotterdam en Groningen volgden snel. Uitbreiding naar uiteindelijk 18 stedensites (waaronder AlkmaarseUitjes.nl) maakte een overkoepelende, landelijke website noodzakelijk. Eerst onder de naam Uitjes.nl en later onder de huidige naam Uitjesbureau. De ruim 20 jaar ervaring in de organisatie van uitjes, activiteiten en bedrijfsevenementen in alle grote steden van Nederland, heeft gezorgd voor enorm veel kennis en mogelijkheden van en in de steden en omliggende gebieden. Daarnaast putten onze professionele event-managers, naast eigen kennis, uit een enorme database vol professionele (horeca)locaties en leveranciers. Door de jarenlange samenwerking met locaties en leveranciers kan Uitjesbureau, naast kwalitatief hoogwaardige uitjes en evenementen, een scherpe prijs aanbieden.

In 2007 viel ons oog op een oude tabaksfabriek in de Nes 75-87 in Amsterdam. Een unieke kans die je niet nog een keer krijgt. Dus de handen uit de mouwen en aan de slag! Het oude historische tabakspand werd omgetoverd tot het prachtige TOBACCO Theater Amsterdam. Een locatie waar ook het hoofdkantoor van Uitjesbureau is gevestigd en waar vanuit vele uitjes en
evenementen worden georganiseerd.

Nu is Uitjesbureau samen met ub-events, ub-entertrainment en TOBACCO Theater onderdeel van PromoPodium B.V. Iedere dag organiseren onze enthousiaste medewerkers met heel veel passie en plezier, vanuit de twee vestigingen (Amsterdam, Rotterdam), fantastische uitjes en activiteiten ‘op maat’ in heel Nederland.